Fehmi Zeki Denizli İlkokulu
BAĞLIK MAH. SAADET SK. NO 2 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

VİZYON

Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve günümüz gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız, öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan , başkaları ile iyi ilişkiler kuran,iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız. Biz...öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM, ANASINIFI (İKİLİ EĞİTİM)

NORMAL EĞİTİM, ANASINIFI (İKİLİ EĞİTİM)

DOĞALGAZ

Okul ilçe Merkezinde bulunmaktadır.

BAĞLIK MAH.

okulum temiz ve sıfır atık projeleri